Školská rada 2009 - 2011

Složení školské rady:
Ing. Pavla Kapusňaková
Pavel Dudek
Hana Hanková
Andrea Hulová
Mgr. Simona Horáková
Mgr. Rostislav Salamon

Páté zasedání školské rady se uskutečnilo ve čtvrtek 13. října 2011 v 15:30 v učebně chemie školy. Ředitel školy předložil k projednání výroční zprávu za školní rok 2010/2011. Rada konstatovala, že VZ má všechny náležitosti, které ukládá zákon a zřizovatel. Předseda poděkoval všem členům rady za práci. Toto zasedání bylo poslední. Od 1. listopadu bude ustavena nová školská rada.

Čtvrté zasedání školské rady se uskutečnilo v úterý 5. října 2010 v 16:00 ve sborovně školy. Na programu bylo projednání výroční zprávy školy za školní rok 2009/2010, kterou předložil ředitel školy. Rada konstatovala, že VZ obsahuje všechny náležitosti, které ukládá školský zákon a zřizovatel, ale chybí v ní analytická část. Ředitel školy ústně rozebral úspěchy školy, problémy s financováním provozu školy, investičních akcí a nedostatkem mzdových prostředků. Rada byla seznámena se zapojením školy do evropského projektu OPVK 1.4 - EU peníze do škol. Školská rada jednomyslně předloženou VZ schválila.

Třetí zasedání školské rady se uskutečnilo v úterý 27. dubna 2010 ve 14:30 ve sborovně školy. Byli jsme pozváni projektovým týmem na konferenci o realizaci projektu OP VK financovaného z evropských fondů na téma Využívání ICT pro zkvalitňování výuky cizích jazyků a přírodovědných předmětů. Členové rady konstatovali, že se projekt vydařil. Byli překvapeni možnostmi, které poskytují ICT ve vzdělávání na základní škole.

pokračování