Školská rada 2012 - 2014

Složení školské rady:
Eva Prokešová
Mario Beránek
Ing. Petr Sordyl
Ilona Ditrichová
Mgr. Simona Horáková
Mgr. Rostislav Salamon

Na šestém zasedání ŠR dne 7. 10. 2014, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, členové se seznámili s předloženou výroční zprávou o činnosti školy a po krátké diskusi ji schválili. Byla vznesena připomínka, že některé tradiční školní akce by bylo dobré inovovat.

Na pátém zasedání ŠR dne 8. 10. 2013, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, členové se seznámili s předloženou výroční zprávou o činnosti školy a po krátké diskusi ji schválili.

Na čtvrtém zasedání ŠR dne 25. 8. 2013, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, členové se seznámili s Dodatkem ke školnímu vzdělávacímu programu a ten s účinností od 1. 9. 2013 schválili.

Na třetím zasedání ŠR dne 16. 10. 2012, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, členové se seznámili s předloženou výroční zprávou o činnosti školy a po krátké diskusi ji schválili.

Na druhém zasedání ŠR dne 18. 9. 2012, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, členové se seznámili s přepracovaným školním řádem a během diskuse s ředitelem školy byly v dokumentu provedeny změny tak, aby vše bylo v souladu s platnou legislativou. Školní řád byl schválen všemi přítomnými.

Na prvním zasedání ŠR dne 1. 12. 2011, kterou řídil ředitel školy Mgr. Pavel Dominik byl předsedou ŠR jednomyslně zvolen Mgr. Rostislav Salamon. Členové byli seznámeni s úkoly školské rady, které vyplývají ze školského zákona. A byl schválen jednací řád školské rady.



zpět