Školská rada 2015 - 2017

Složení školské rady:
Eva Prokešová
Mgr. Jiří Ryba
Ing. Petr Sordyl
Renáta Backová
Mgr. Simona Horáková
Mgr. Rostislav Salamon

Na šestém zasedání ŠR dne 10. 10. 2017, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, členové se seznámili s předloženou výroční zprávou o činnosti školy, se změnami školního řádu a organizací nového školního řádu. Součástí diskuse byly připomínky k výroční zprávě, které ředitel školy zapracoval do VZ, řešil se problém velkého počtu zameškaných hodin žáků a dále se diskutovalo o problematice závislosti žáků na mobilních telefonech. Na závěr bylo hlasování: výroční zpráva o činnosti školy byla jednomyslně schválena, změny ve školním řádě byly jednomyslně schváleny. Předseda ŠR poděkoval radě za spolupráci a aktivní práci pro školu.

Na pátém zasedání ŠR dne 13. 10. 2016, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, členové se seznámili s předloženou výroční zprávou o činnosti školy a po krátké diskusi ji schválili.

Na čtvrtém zasedání ŠR dne 31. 8. 2016, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, se členové seznámili s předloženými změnami ve školním vzdělávacím programu se změnou ve školním řádě. Změny souvisely se zaváděním etické výchovy do činnosti školy a po krátké diskusi rada dokumenty schválila s účinnosti od 1. 9. 2016. Rada byla seznámena ředitelem školy s organizačními a personálními změnami a prohlédla si nově zrekonstruované malé atrium.

Na třetím zasedání ŠR dne 1. 10. 2015, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, se členové seznámili s předloženou výroční zprávou o činnosti školy a po krátké diskusi a s drobnými návrhy na doplnění a upřesnění ji schválili. Rada byla seznámena s třemi navrhovanými změnami školního řádu a takto upravený školní řád byl schválen s účinností od 2. 10. 2015.

Na druhém zasedání ŠR dne 19. 2. 2015, kterou řídil předseda Mgr. Rostislav Salamon, byli radní seznámeni s organizačními změnami ve vedení školy, s jejich záměry v řízení školy.

Na prvním zasedání ŠR dne 4. 12. 2014, kterou řídil ředitel školy Mgr. Karel Frýdl byl předsedou ŠR jednomyslně zvolen Mgr. Rostislav Salamon. Členové byli seznámeni s úkoly školské rady, které vyplývají ze školského zákona. A byl schválen jednací řád školské rady.



zpět